CÍMBIZTOSÍTÁSI SZOLGÁLTATÁS (Vedd magadnak,küldesd hozzánk)    

 Szolgáltatásunk arra a problémára jelent megoldást, ha valaki Angliából rendelne valamit,és az eladó nem vállalja a küldést közvetlenül Magyarországra .

 Angol címet biztosítunk,ahová minden angol oldalról kiszállítják a vásárolt tételeket! 

A szolgáltatás igénybevételéhez szerződés töltése szükséges,melyet az info@mindentangliabol.hu email címen lehet igényelni.

A Csomagkezelés körében a Szolgáltató vállalja,hogy a szerződésben megadott angol címre érkező  csomagokat  fogadja. A Brexit által okozott törvényi változások betartásával cégünk a  következő lehetőségeket tudja biztosítani ügyfelei számára:

Az érkezett csomagokat 2 féle módon tudjuk eljuttatni a megrendelőhöz.

1.) Royal Mailes csomagfeladás maximum 2 kilóig (önálló címke vásárlással/postázás közvetlenül Angliából)

A szolgáltatás díja (fogadás és postára szállítás) 2,5 font / érkezett db.

A csomagok tracking number alapján nyomon követhetők,de emailben tudunk felviágositást adni, hány db a megérkezett küldemény. Angliában maximum 1 hónap áll rendelkezésre a küldemények összevárására. Ebbe a 2 kilóba több kisebb küldemény is beférhet, aminek kérhető az összecsomagolása, (nem kerül bontásra) ez benne van az árban.

Feladás kérése/emailben kérjük jelezni az info@mindentangliabol.hu email cimen.

Ez jelzés a Mindent Angliából.Hu felé hogy az eddig érkezett csomagok feladásához meg kell küldenie a csomag pontos súlyát , majd ennek ismeretében megrendelő meg tudja vásárolni a Royal Mail oldalán a csomag feladásához szükséges cimkét. Ezt a cimkét a szolgáltató emailben várja elküldeni az info@mindentangliabol.hu email címre. A címke felragasztása után a csomag postázásra kerül.

Amennyiben gondot okoz a cimke megrendelése a Royal Mail oldalán, igényelhető a cégünk által készített segédlet mely lépésenként tartalmazza a megrendelés folyamatát.


 2.) 2 kg fölötti csomagok továbbküldése futárszolgálattal (önálló címke vásárlásával)             

A csomagok tracking number alapján nyomon követhetők,de emailben tudunk felviágositást adni, hány db a megérkezett küldemény. Angliában maximum 1 hónap áll rendelkezésre a küldemények összevárására. A szolgáltatás díja 2-5 kg között 5 font, 5-10 kg között 10 Font 10-20 kg között 20 font 20-30 kg között 25 font (csomag fogadása, érkezett küldemények összecsomagolása, címke nyomtatása,futár érkezésekor a csomag átadása).

Feladás kérése/emailben kérjük jelezni az info@mindentangliabol.hu email cimen.

Ez jelzés a Mindent Angliából.Hu felé hogy az eddig érkezett csomagok feladásához meg kell küldenie a csomag pontos súlyát , majd ennek ismeretében megrendelő meg tudja vásárolni a futár cég oldalán a csomag feladásához szükséges cimkét.
Amennyiben gondot okoz a futár rendelése, igényelhető a cégünk által készített segédlet mely lépésenként tartalmazza a megrendelés folyamatát. 

© Mindent Angliából.Hu Kft. 2015