CÍMBIZTOSÍTÁSI SZOLGÁLTATÁS (Vedd magadnak,küldesd hozzánk)    

 Szolgáltatásunk arra a problémára jelent megoldást, ha valaki Angliából rendelne valamit,és az eladó nem vállalja a küldést közvetlenül Magyarországra .

 Angol címet biztosítunk,ahová minden angol oldalról kiszállítják a vásárolt tételeket! 

A szolgáltatás igénybevételéhez szerződés töltése szükséges,melyet az info@mindentangliabol.hu email címen lehet igényelni.

A Csomagkezelés körében a Szolgáltató vállalja,hogy a szerződésben megadott angol címre érkező  csomagokat  fogadja. A Brexit által okozott törvényi változások betartásával cégünk a  következő lehetőségeket tudja biztosítani ügyfelei számára:

Az érkezett csomagokat 2 féle módon tudjuk eljuttatni a megrendelőhöz. Fontos: a vásárlás előtt kérnénk jelezni, melyik mód lett választva.

1.) Royal Mailes csomagfeladás maximum 2 kilóig (önálló címke vásárlással/postázás közvetlenül Angliából)

A szolgáltatás díja (fogadás és postára szállítás) 1 e Ft + áfa / érkezett db.

A csomagok rögzítése a honlapra minden héten pénteken történik (kizárólag a Royal Mailes feladást választóknak). Angliában maximum 1 hónap áll rendelkezésre a küldemények összevárására. Ebbe a 2 kilóba több kisebb küldemény is beférhet, aminek kérhető  az összecsomagolása, (nem kerül bontásra) ez benne van az árban. 

Feladás kérése/mindentangliabol.hu honlapon történő beállítása

Kattintson a felső menüsorban található Átvétel gombra, ott pedig az Átvétel beállítására. Az átvételi módok közül a személyes átvételt szükséges kiválasztani, majd a Royal Mail csomagfeladást. A lap alján lévő Adatok mentése gomb megnyomásával menthető  el a beállítás.  Ez jelzés  a Mindent Angliából.Hu felé hogy az eddig érkezett csomagok feladásához meg kell küldenie a csomag pontos súlyát , majd ennek ismeretében megrendelő meg tudja vásárolni a Royal Mail oldalán a csomag feladásához szükséges cimkét. Ezt a cimkét a szolgáltató  emailben várja  elküldeni az info@mindentangliabol.hu email címre. A címke felragasztása után a csomag postázásra kerül. Amennyiben gondot okoz  a cimke megrendelése a Royal Mail oldalán, igényelhető a Mindent Angliából.Hu Kft.  által készített segédlet mely lépésenként tartalmazza a megrendelés folyamatát.


 2.) 2 kg fölötti csomagok továbbküldése futárszolgálattal (önálló címke vásárlásával)             

 Az érkezett csomagokról a kiértesítés minden héten vasárnap történik . Angliában maximum 1 hónap áll rendelkezésre a küldemények összevárására. A szolgáltatás díja 2-5 kg között 2.500 Ft + áfa, 5-10 kg között 5.000 Ft + áfa  10-20 kg között 7.500 Ft + áfa 20-30 kg között 10.000 Ft + áfa  (csomag fogadása, érkezett küldemények összecsomagolása, címke nyomtatása,futár érkezésekor a csomag átadása). Amennyiben gondot okoz a futár rendelése, igényelhető a Mindent Angliából.Hu Kft. által készített segédlet mely lépésenként tartalmazza a megrendelés folyamatát.


 3.) 2 kg fölötti csomagok-gyűjtőfuvarral történő szállítás Magyarországra:

 Határozatlan ideig szünetel.

 

© Mindent Angliából.Hu Kft. 2015