CÍMBIZTOSÍTÁSI SZOLGÁLTATÁS (Vedd magadnak,küldesd hozzánk)    

 Szolgáltatásunk arra a problémára jelent megoldást, ha valaki Angliából rendelne valamit,és az eladó nem vállalja a küldést közvetlenül Magyarországra .

 Angol címet biztosítunk,ahová minden angol oldalról kiszállítják a vásárolt tételeket! 

A szolgáltatás igénybevételéhez szerződés töltése szükséges,melyet az info@mindentangliabol.hu email címen lehet igényelni.

A Csomagkezelés körében a Szolgáltató vállalja,hogy a szerződésben megadott angol címre érkező  csomagokat  fogadja. A Brexit által okozott törvényi változások betartásával cégünk a  következő lehetőségeket tudja biztosítani ügyfelei számára:

Az érkezett csomagokat 2 féle módon tudjuk eljuttatni a megrendelőhöz. Fontos: a vásárlás előtt kérnénk jelezni, melyik mód lett választva.

1.) Royal Mailes csomagfeladás maximum 2 kilóig (önálló címke vásárlással/postázás közvetlenül Angliából)

A szolgáltatás díja (fogadás és postára szállítás) 1 e Ft + áfa / érkezett db.

A csomagok rögzítése a honlapra minden héten pénteken történik (kizárólag a Royal Mailes feladást választóknak). Angliában maximum 1 hónap áll rendelkezésre a küldemények összevárására. Ebbe a 2 kilóba több kisebb küldemény is beférhet, aminek kérhető  az összecsomagolása, (nem kerül bontásra) ez benne van az árban. 

Feladás kérése/mindentangliabol.hu honlapon történő beállítása

Kattintson a felső menüsorban található Átvétel gombra, ott pedig az Átvétel beállítására. Az átvételi módok közül a személyes átvételt szükséges kiválasztani, majd a Royal Mail csomagfeladást. A lap alján lévő Adatok mentése gomb megnyomásával menthető  el a beállítás.  Ez jelzés  a Mindent Angliából.Hu felé hogy az eddig érkezett csomagok feladásához meg kell küldenie a csomag pontos súlyát , majd ennek ismeretében megrendelő meg tudja vásárolni a Royal Mail oldalán a csomag feladásához szükséges cimkét. Ezt a cimkét a szolgáltató  emailben várja  elküldeni az info@mindentangliabol.hu email címre. A címke felragasztása után a csomag postázásra kerül. Amennyiben gondot okoz  a cimke megrendelése a Royal Mail oldalán, igényelhető a Mindent Angliából.Hu Kft.  által készített segédlet mely lépésenként tartalmazza a megrendelés folyamatát.

2.) 2 kg fölötti csomagok-gyűjtőfuvarral történő szállítás Magyarországra

Cégünk a fogadott csomagokat más Megrendelők csomagjaival együtt  Magyarországra  szállíttatja a Mindent Angliából.Hu Kft. címére (2225 Üllő,Gyömrői út 61.)  A Csomagkezelés körében a Küldemények gyűjtőfuvarral érkeznek Magyarországra.

Költségek:

Angol vámiroda díja: ez a szállított csomagok darabszámával arányos összeg. Pl. 7-10 darabszámú csomag 3.500 Ft +áfa

Magyar vámiroda alapdíja: 10 e Ft+áfa. Az irodának minden terméket el kell látnia tarifakóddal. Ennek díja 1 e Ft + áfa. Ha azonos kódon lévő termékből több darab is vásárlása kerül, ez akkor is csak 1x kerül felszámolásra,viszont ahány tarifakód, annyiszor 1 e Ft a díj.

Import áfa: a vásárolt termék 27%-a (a vásárláskor kapott számla alapján)

Vám: 0-12% között van függően attól, hogy mi a termék.

Az itt részletezett költségek 2021.01.01.-től terhelik az Angliából történő vásárlást, miután Anglia kilépett az Európai Unióból, így már 3. országnak minősül


A szolgáltatás igénybevételéhez szerződés töltése szükséges,melyet az info@mindentangliabol.hu email címen lehet igényelni. Telefonos előrhetőségünk új ügyfeleink számára: 06/20 425 7077

 

ÉRVÉNYES CSOMAGFOGADÁSI DÍJAK  2021

 

Súly

Nettó

Bruttó

0-200 g

250 Ft

318 Ft

201-350 g

350 Ft

445 Ft

351-500 g

450 Ft

572 Ft

501-750 g

650 Ft

826 Ft

751-1000 g

900 Ft

1.143 Ft

1001-3000 g

1.500 Ft

1.905 Ft

 

3000 g felett illetve a 50x50x50 cm-t összességében arányosan meghaladó terjedelmes csomag esetén m3 –es számolást alkalmazunk alábbi képlet szerint (+ÁFA):

magasság cm x szélesség cm x hosszúság cm      x   52

1000

Ha van csomag, amely meghaladja a 3000 grammot, abban az esetben az összes akkor megérkezett csomagot egymásra helyezve mérjük, és a kedvezményesebb köbméter számolást alkalmazzuk az árképzésnél, mely nem lehet kevesebb mint a kilistázott ártáblában szereplő 3 kg-os csomag díja, de minimum nettó 500 Ft/ kg.

 

© Mindent Angliából.Hu Kft. 2015