Hogyan rendelj/licitálj Velünk az angol Ebayről:

1. Látogass el az angol E-Bay-re és válogass az eladásra kínált termékek között! http://www.ebay.co.uk/

2. Regisztrálj az oldalunkon!

3. A megadott felhasználónévvel és jelszóval lépj be az oldalra!

4. Töltsd fel egyenlegedet, melyet a továbbiakban kaucióként kezelünk. Megelőlegezett Vásárlói Keretösszeget biztosítunk minden vásárlónknak..Pl: utalt összeg: 5.000 Ft Megelőlegezett Vásárlói keretösszeg: 10.000 Ft Ebben az esetben 15.000 Ft összeghatárig tudunk rendelést fogadni.

5. Az „Ebay licit menüpontban küld el számunkra a megrendelésed!

6. Az aukció kimeneteléről másnap reggel értesítő emailt küldünk, mely amennyiben a kínált összeggel megnyerted az aukciót, részletesen tartalmazza annak minden költségelemét.

7. Heti elszámolás – Fizetés. Miután a megnyert tételek M.o.-ra érkeznek, automatikus elszámolást küldünk a megérkezett tételekről, melyhez felhasználásra kerül az általad átutalt összeg. Amennyiben marad fizetendő, azt 5 naptári napon belül kérjük számlánkra átutalni, abban az esetben is,,ha a csomagot nem szeretnéd még átvenni.

8. Átvétel beállításához kattints a fölső menüsorban található Átvétel gombra,majd az Átvétel beállítására.Itt tudod beállítani,hogy személyes vagy postai úton szeretnéd kérni a csomagot, és a személyes átvétel választása után a pontos helyszínt, időpontot is bejelölheted. Ha nem szeretnéd még átvenni,ne állíts be semmit! 1 hónap áll rendelkezésre,hogy összevárd a többi sikeres vásárlásodat,és egyben tudd átvenni.


A továbbiakban az árképzés menetéről olvashatsz, mely a vásárlási folyamat egyes lépéseihez kötődik, ezáltal egyszerűen áttekinthető!

A vásárlás költségösszetevői:

1. A termék általad kínált vételára, vagyis a licitösszeg. (Képünkön a piros 3-mas szám jelöli)
2. Az eladó számára fizetendő postaköltség, mely minden esetben szerepel az aukció kiírásában. Ezzel jut a csomag az angliai telephelyre. Fenti összegek fontban értendőek, melynek váltási árfolyama esetünkben napi MNB középárfolyam + jutalék melynek pontos összege mindig feltüntetésre kerül a rendelési felületen mielőtt rendelésed véglegesítenéd.(Képünkön a piros 4-es szám jelöli)
3. A termék Magyarországra jutásának költsége.
Ruházati termékek szállítási díjszabása
Gyermek és babaruhák esetében 100 Ft/ruhadarab, 250 Ft/cipő, 300 Ft/kabát szállítási költség esik. Felnőtt ruházat esetében 200 Ft/ruhadarab, 300-350 Ft/cipő, és 400 Ft/kabát áron jut Magyarországra a termék.
Egyéb ettől eltérő nagyságú termékekre, melynek pontos mérete előzetesen nem ismert, a szállítási költséget a termék M.o.-ra érkezése után a Szállítási költség kalkulátorunk segítségével határozzuk meg.
Lássunk egy összegszerű példát!
Licitösszeg: 0,99 font +
Angliai posta költség: 1,5 font
Összesen: 2,49 font
Termékár forintban: 2,49 font x pl.450forint = 1.120 Ft +
Hazaszállítási díj: 100 Ft
Teljes vételár: 1.220 Ft

Képmagyarázat:
Terméklink: képünkön a piros 1-es jelölés alatt látható.
Termékkód: angolul item number képünkön a piros 2-es jelölést kapta.
Licit összeg: az általad megadott maximum licit érték, piros 3-mas jelölést kapott.
Postage: ( 4-es szám képünkön) címszó alatt található az az összeg, amennyiért az angol eladó a csomagot kipostázza Anglián belül.

© Mindent Angliából.Hu Kft. 2015